Smoke Monkey, een meerwaarde voor Uw project !
Smoke Monkey BV

Verdeler van U rookgenerator.

Onafhankelijke lekdetectie en expertise.

In ons CONTACT MONKEY menu staan opgesplitst onze diensten en contactformulieren.


Wij verdelen Rookgenratoren van het merk Rom-E Steam. Het toestel is ontwikkeld voor het opsporen van lekdetectie, geurhinder en leiding/riool analyse.

Verkoop via onze Webshop Monkey concept store.


Via onze organisatie www.lekdetectieplatdak.be bieden wij onafhankelijke lekdetectie expertise aan voor alle plat dak toepassingen.


Smoke Monkey is ook Uw aanspreekpunt voor bijstand in infiltratiegeschillen.

Zo staan wij U als klant bij als onafhankelijke expert en is onze digitale verslaggeving goedgekeurd voor rechtbanken in België.

Wij zijn er vooral om U bij te staan en om gericht naar een oplossing te werken samen met alle belanghebbende in het expertise dossier. Indien nodig staan wij gerechtelijke expertises bij, maar in 90% van de gevallen komen alle belanghebbende tot een gerichte oplossing mits ondersteuning en opvolging van onze onafhankelijke expert.


Smoke Monkey Bv,

Is vooral een organisatie waar U als klant centraal staat wij zijn dat één aanspreekpunt wat zo belangrijk is. wij trachten alles in huis te hebben om U als klant zo compleet mogelijk bij te staan te informeren en te begeleiden in Uw project. Of het gaat over iets kleins of een groter werk  iedereen wordt geholpen met correcte en open communicatie van start tot einde.

Wij trachten de bouwsector beter te maken en dat start voor ons bij onszelf, alleen zo kunnen wij als organisatie er staan voor jullie als eindklant.  

Smoke Monkey Rookgeneratoren
Maandag - Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09:00 - 16:00
Zaterdag - Zondag
Gesloten

Bij Smoke Monkey Bv streven wij naar net dat iets meer in onze producten en diensten . Onze administratie is bereikbaar tijdens onze openingsuren. Voor een bezoek bij Smoke Monkey vragen wij vriendelijk om vooraf een afspraak te maken.

Copyright © Alle rechten voorbehouden