SERVICE/HERSTEL Monkey Formulier

Heeft u een rookgenerator type ROM E-Steam aangekocht en doet hij niet wat hij verwacht wordt te doen, of vertoond hij gebreken.

Laat het ons weten en wij doen het nodige om u terug op keuring/inspectie weg te krijgen. Via het SERVICE/HERSTEL FORMULIER kan u alle noodzakelijke informatie meedelen, zo kunnen wij het nodige ondernemen. Alle rookgeneratoren worden terug opgehaald op locatie en hersteld in het hiervoor speciaal ontwikkeld service center van de fabrikant of bij ons in het Monkey service punt . Zo kunnen we de garantie garanderen van de onderdelen en toestellen. De ophaling van toestellen wordt voor België uitgevoerd op Dinsdag en Donderdag als ook het terug toeleveren zal op Dinsdag en Donderdag plaatsvinden. Bij foutief gebruik zullen de kosten van de herstelling doorgerekend worden. Bij garantie herstellingen zullen er geen kosten doorgerekend worden.

De toestellen van ROM E-Steam zijn uitgerust met een software die het mogelijk maakt om de handelingen uit te lezen.

Als er een onderhoudscontract is afgesloten dan kan je ontspannen achterover leunen, Wij zorgen voor alles en vervangen kosteloos de defecte onderdelen en zorgen voor het transport. Indien gewenst voorzien wij ook een vervangtoestel voor de periode van herstelling. En dit allemaal tegen een vaste jaarlijkse bijdrage.

Indien u nog bijkomende vragen heeft, neem contact op en onze Monkey's zullen je begeleiden van A tot Z.


Vul de gevraagde gegevens in voor een snelle behandeling van u Service/Herstelling.


 
 
 
 
 
 
 
Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens conform het privacybeleid.
 
 
Maandag - Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09:00 - 16:00
Zaterdag - Zondag
Gesloten

Bij Smoke Monkey Bv streven wij naar net dat iets meer in onze producten en diensten . Onze administratie is bereikbaar tijdens onze openingsuren. Voor een bezoek bij Smoke Monkey vragen wij vriendelijk om vooraf een afspraak te maken.

Copyright © Alle rechten voorbehouden